p Vintage Outfitters: Rochia " A summer's dream in the winter"

Want to get vintaged?


Trimite-ne un mesaj la adresa vintage.outfitters@yahoo.com si nu uita sa mentionezi:
- articolul dorit (denumire, scurta descriere si pret)
- datele tale de contact (numele, adresa la care va fi trimis articolul, numar de telefon)


Livrarea se va face prin Posta Romana, in sistem ramburs - taxele de transport (6 - 10 ron) nu sunt incluse in pretul articolului.
Daca locuiesti in Bucuresti, mentioneaza acest amanunt in mesajul tau si te vom contacta pentru a stabili cea mai rapida modalitate de a intra in posesia articolului pe care il doresti.
In cazul in care articolul nu corespunde descrierii, contravaloarea acestuia va fi returnata (nu vor fi returnate cheltuielile de transport).

miercuri, 10 decembrie 2008

Rochia " A summer's dream in the winter"



Pret: 45 ron PRET NOU: 35 ron
Marime: S
Culoare: galben/portocaliu/gri
Stare: impecabil
Descriere: Rochie model unicat, made in Romania, material usor transparent si subtire, model floral, maneca bufanta inchisa cu nasturei - circumferinta incheietura = max 18 cm, partea de fusta are model cu pliuri, creata pe umeri, model centura pe talie, inchidere cu fermoar scurt pe o parte, L totala = 100 cm, umeri = 36 cm, bust = 96 cm (datorita modelului de cupa = 100cm), maneca = 55 cm, talie = 68 cm, cordon in talie = 177 cm

3 comentarii:

lucy spunea...

Buna! S-a deschis un nou blog cu haine deosebite http://myvintagethings.blogspot.com/.... Poate ma adaugati in blogroll:)

Vintage Outfitters spunea...

Buna,

Te-am adaugat la lista noastra de bloguri. Mult succes in continuare!

Anda si Oana

freak spunea...

ugg's din poza nu's de vanzare?te rog sa ma contactezi pe adresa : the_most_freaky_thing@yahoo.com daca sunt sau ai de vanzare vreuni
multumesc,pop