p Vintage Outfitters: VINTAGE YARD SALE

Want to get vintaged?


Trimite-ne un mesaj la adresa vintage.outfitters@yahoo.com si nu uita sa mentionezi:
- articolul dorit (denumire, scurta descriere si pret)
- datele tale de contact (numele, adresa la care va fi trimis articolul, numar de telefon)


Livrarea se va face prin Posta Romana, in sistem ramburs - taxele de transport (6 - 10 ron) nu sunt incluse in pretul articolului.
Daca locuiesti in Bucuresti, mentioneaza acest amanunt in mesajul tau si te vom contacta pentru a stabili cea mai rapida modalitate de a intra in posesia articolului pe care il doresti.
In cazul in care articolul nu corespunde descrierii, contravaloarea acestuia va fi returnata (nu vor fi returnate cheltuielile de transport).

joi, 10 septembrie 2009

VINTAGE YARD SALE

Vintage Outfitters nu s-a saturat de vara, asa ca, din Octombrie, ne mutam mai aproape de ecuator! Plecarea noastra coincide cu implinirea unui an de la deschiderea blogului si dorim sa ne bucuram alaturi de voi de un alt inceput pentru Vintage Outfitters si de o noua aventura!
Desi activitatea comerciala va fi intrerupta, nu renuntam la pasiunea pentru haine – noi si vechi deopotriva – si va invitam sa ne vizitati in continuare, nu pentru cumparaturi, ci pentru o plimbare printre imagini, evenimente si mode de pe alte meleaguri.

Pana la sfarsitul lunii septembrie, hainutele pe care le-am adunat in tot acest timp si care nu si-au gasit, inca, stapanul, va invita sa le rascoliti virtual pentru ultima oara. Toate cele 80 de articole disponibile va vor intampina cu reduceri de 30% - 70% si nu doar atat! Ai gasit camasa pe care o cautai sau te-ai indragostit de o rochita.. sau poate fusta aceea e perfecta pentru tine! Nu conteaza daca articolul nu e inca redus sau daca pretul dupa reducere nu iti este accesibil – scrie-ne un mail si vom gasi impreuna solutia!



Un mic fragment vintage din noua noastra poveste:


Un comentariu:

Anonim spunea...

buna! te-am adaugat la blogroll.ma poti adauga si tu daca doresti .. * i know, i know..i'm another clothing-blog.but us girls must have a wide variety, right? :) *

http://fashion---inc.blogspot.com/