p Vintage Outfitters: Vintage Yard Sale

Want to get vintaged?


Trimite-ne un mesaj la adresa vintage.outfitters@yahoo.com si nu uita sa mentionezi:
- articolul dorit (denumire, scurta descriere si pret)
- datele tale de contact (numele, adresa la care va fi trimis articolul, numar de telefon)


Livrarea se va face prin Posta Romana, in sistem ramburs - taxele de transport (6 - 10 ron) nu sunt incluse in pretul articolului.
Daca locuiesti in Bucuresti, mentioneaza acest amanunt in mesajul tau si te vom contacta pentru a stabili cea mai rapida modalitate de a intra in posesia articolului pe care il doresti.
In cazul in care articolul nu corespunde descrierii, contravaloarea acestuia va fi returnata (nu vor fi returnate cheltuielile de transport).

luni, 27 februarie 2012

Vintage Yard SaleIn fiecare an, pentru fashioniste exista doua perioade mai importante decat oricare altele: lunile ianurie-februarie si iulie-august. Ati ghicit despre ce este vorba? Cu siguranta gandul fiecareia dintre noi a zburat la REDUCERI.
Reducerile de iarna au luat sfarsit in majoritatea magazinelor si in putinele care au mai ramas, stocurile sunt aproape terminate. Ei bine, in luna martie, noi refuzam sa renuntam la reduceri!!!! VintageOutfitters vine cu o propunere inedita pentru voi:
   - intra pe blog-ul nostru www.vintageoutfitters.blogspot.com
   - cauta eticheta VintagaeYardSale si vei gasi aici toate produsele care vor neaparat sa fie luate acasa
   - Ideea este simpla: alegeti produsul care va place, faceti-ne o oferta si sa inceapa licitatiile
Si pentru ca nu ne putem opri aici, daca produsele care va plac nu se afla in categoria mai sus mentionata, faceti-ne o propunere pe care sa nu o putem refuza!

Happy hunting girls :)

Niciun comentariu: